Over ons

Een gezond binnenklimaat eenvoudig bereikbaar voor iedereen

Compact Airhandling is een vooruitstrevende leverancier van compacte, innovatieve ventilatie- en luchtbehandelingskasten. De luchtbehandelingskasten zijn de meest compacte die momenteel in de markt beschikbaar zijn met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Veranderingen in de bouw, nieuwe regelgevingen, aandacht voor schone lucht en een gezonde leef- en werkomgeving, de wereld van klimaatbeheersing is continue in ontwikkeling. Met onze ervaring en de expertise van onze innovatieve leveranciers maken wij klimaatbeheersing eenvoudig, toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Dit doen wij door de mogelijkheid te geven om online te bestellen, wij garanderen korte levertijden en een eenvoudige plug en play installatie.

Liever persoonlijk contact? Het ervaren backoffice team staat klaar voor advies en support, voor, tijdens en na installatie.

Compact Airhandling is de Nederlandse dealer van VTS Luchtbehandelingskasten, een wereldwijde marktleider met meer dan 30 jaar historie in binnenklimaattechnologie. VTS levert zeer compacte luchtbehandelingskasten voor een onderscheidende prijs- kwaliteitsverhouding. Alle kasten worden volgens de laatste technologie geproduceerd van hoogwaardig aluzinc en staan voor energiezuinig, duurzaam en zijn Eurovent gecertificeerd. Plug and play maakt installatie eenvoudig en snel.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuws updates? Schrijf je in voor onze Compact Air Luchtpost. of volg ons op social media (icons).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Filtermenu
Luchthoeveelheid (m3/h)
Luchthoeveelheid m3/h
Opstelling
Opstelling
Warmtewisselaar
Warmtewisselaar
Maximale hoogte (mm)
Maximale hoogte (mm)
Alleen ventileren?
Alleen ventileren?
Aanvullende opties
Filtermenu
Luchthoeveelheid (m3/h)
Luchthoeveelheid m3/h
Opstelling
Opstelling
Warmtewisselaar
Warmtewisselaar
Maximale hoogte (mm)
Maximale hoogte (mm)
Alleen ventileren?
Alleen ventileren?
Aanvullende opties
Luchthoeveelheid m3/h

Maak hier uw keuze voor de maximale hoeveelheid lucht die de ventilatie moet verplaatsen per uur.

Opstelling

Binnen opstelling
Dit zijn luchtbehandelingskasten die op de vloer gemonteerd moeten worden, bijvoorbeeld in de technische ruimte.

Buitenopstelling
Dit zijn luchtbehandelingskasten die bijvoorbeeld op het dak gemonteerd kunnen worden. Deze luchtbehandelingskasten zijn voorzien van dakbescherming.  Onze standaard configuratie is tevens voorzien van luchtinlaat- en uitblaaslamellen. Deze geeft de kast bescherming tegen weersomstandigheden (neerslag, zand).

Plafondmontage 
De compacte luchtbehandelingskast is een plafond uitvoering. Deze units kunnen o.a. onder een systeemplafond geplaats worden

Warmtewisselaar

Warmtewiel
Het warmtewiel draait rond in de luchtbehandelingskast, het wiel bestaat uit lamellen, deze lamellen  kunnen zowel warme als koude lucht opnemen en weer afstaan. Indien de lucht verwarmt dient te worden, neemt hij de warme lucht uit de afvoer op en geeft het weer af aan de “koude” toevoer lucht. Met een hygroscopisch (HGR) warmtewiel, kan er ook vochtoverdracht plaatsvinden. Dat houdt  in dat bijvoorbeeld in de winter het wiel vocht ontneemt van de warme retourlucht en hij geeft het weer af aan de koude droge lucht. Geschikt voor o.a scholen en kantoren.

Platenwisselaar
Het ontwerp van de platenwisselaar garandeert een hoge mate van luchtdichtheid tussen toe- en afvoer.  Hierdoor is hij bijzonder geschikt voor het ventileren van ruimtes waarbij de luchttoevoer en -afvoer gescheiden moeten zijn.

Maximale hoogte

Kies hier wat de maximale hoogte mag zijn van de luchtbehandelingskast.

Alleen ventileren?

Kies ja en u  krijgt alleen luchtbehandelingskasten te zien die ventileren, dat betekent dat schone lucht wordt aangezogen en de vervuilde lucht wordt afgezogen. Mocht u de lucht nog extra willen koelen of verwarmen kies dan nee, zodat u meerdere opties ziet.

Aanvullende opties

Verwarmer
Deze optie kiest u, als de lucht alleen hoeft na te verwarmen. Deze verwarmer kan aangesloten worden op o.a een cv ketel.

Koeler (met druppelvanger)
Deze koude water koeler kiest u als de lucht alleen hoeft na te koelen. Standaard zit er een druppelvanger in.

Verwarmer + koeler
Met deze optie kan de lucht zowel na verwarmd als gekoeld worden.

DX
De DX batterij met druppelvanger kan zowel na verwarmen als koelen. Dit gebeurd door een koudemiddel.

Change-over
De change-over met druppelvanger kan zowel na verwarmen als koelen dit gebeurd doormiddel van water.

In 2 simpele stappen een offerte aanvragen

Stap 1 van 2

  • Over ons