Hotel Holiday Inn Voorburg

Holiday Inn | Voorburg

Holiday Inn | Voorburg
Hotels / Accomodatie
Vink Installatie Groep | Roelofarendsveen
VVS010S Plafondunit
Project delen

Wat als je bestaande planning drie weken levertijd geeft voor het regelen van je luchtbehandelingskast

Na meer dan een jaar leeg te hebben gestaan, komt er binnenkort weer een hotel in de Stationstraat in Voorburg. Hotelketen Holiday Inn gaat het hotel exploiteren, maar niet voordat het hotel een grondige verbouwing en restyling ondergaat. In het hotel komt een gloednieuwe gym waar toekomstige gasten van het hotel in gezonde, frisse lucht kunnen sporten. Speciaal hiervoor wordt een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst, echter met de bouwvak voor de deur is er tijdsdruk om alles voor de vakantie afgerond te krijgen. Een snelle levertijd is dus belangrijk.

De VTS Ventus VVS010S plafond unit werd binnen drie weken geleverd en kon dezelfde dag dat de oude ketel werd verwijderd, geplaatst worden. Voortgang van het project binnen het geplande tijdsbestek kon daarmee worden zekergesteld, bovendien kon men op deze manier besparen op kraankosten.

Vink Installatie Groep uit Roelofarendsveen was verantwoordelijk voor al het installatiewerk binnen dit project waaronder vervanging van de oude ketel en installatie van de nieuwe luchtbehandelingskast.

| Compact Airhandling bleek een betrouwbare partner in dit krappe tijdsbestek, de luchtbehandelingskast werd snel geleverd waardoor wij onze planning konden vasthouden.

Filtermenu
Luchthoeveelheid (m3/h)
Luchthoeveelheid m3/h
Opstelling
Opstelling
Warmtewisselaar
Warmtewisselaar
Maximale hoogte (mm)
Maximale hoogte (mm)
Alleen ventileren?
Alleen ventileren?
Aanvullende opties
Filtermenu
Luchthoeveelheid (m3/h)
Luchthoeveelheid m3/h
Opstelling
Opstelling
Warmtewisselaar
Warmtewisselaar
Maximale hoogte (mm)
Maximale hoogte (mm)
Alleen ventileren?
Alleen ventileren?
Aanvullende opties
Luchthoeveelheid m3/h

Maak hier uw keuze voor de maximale hoeveelheid lucht die de ventilatie moet verplaatsen per uur.

Opstelling

Binnen opstelling
Dit zijn luchtbehandelingskasten die op de vloer gemonteerd moeten worden, bijvoorbeeld in de technische ruimte.

Buitenopstelling
Dit zijn luchtbehandelingskasten die bijvoorbeeld op het dak gemonteerd kunnen worden. Deze luchtbehandelingskasten zijn voorzien van dakbescherming.  Onze standaard configuratie is tevens voorzien van luchtinlaat- en uitblaaslamellen. Deze geeft de kast bescherming tegen weersomstandigheden (neerslag, zand).

Plafondmontage 
De compacte luchtbehandelingskast is een plafond uitvoering. Deze units kunnen o.a. onder een systeemplafond geplaats worden

Warmtewisselaar

Warmtewiel
Het warmtewiel draait rond in de luchtbehandelingskast, het wiel bestaat uit lamellen, deze lamellen  kunnen zowel warme als koude lucht opnemen en weer afstaan. Indien de lucht verwarmt dient te worden, neemt hij de warme lucht uit de afvoer op en geeft het weer af aan de “koude” toevoer lucht. Met een hygroscopisch (HGR) warmtewiel, kan er ook vochtoverdracht plaatsvinden. Dat houdt  in dat bijvoorbeeld in de winter het wiel vocht ontneemt van de warme retourlucht en hij geeft het weer af aan de koude droge lucht. Geschikt voor o.a scholen en kantoren.

Platenwisselaar
Het ontwerp van de platenwisselaar garandeert een hoge mate van luchtdichtheid tussen toe- en afvoer.  Hierdoor is hij bijzonder geschikt voor het ventileren van ruimtes waarbij de luchttoevoer en -afvoer gescheiden moeten zijn.

Maximale hoogte

Kies hier wat de maximale hoogte mag zijn van de luchtbehandelingskast.

Alleen ventileren?

Kies ja en u  krijgt alleen luchtbehandelingskasten te zien die ventileren, dat betekent dat schone lucht wordt aangezogen en de vervuilde lucht wordt afgezogen. Mocht u de lucht nog extra willen koelen of verwarmen kies dan nee, zodat u meerdere opties ziet.

Aanvullende opties

Verwarmer
Deze optie kiest u, als de lucht alleen hoeft na te verwarmen. Deze verwarmer kan aangesloten worden op o.a een cv ketel.

Koeler (met druppelvanger)
Deze koude water koeler kiest u als de lucht alleen hoeft na te koelen. Standaard zit er een druppelvanger in.

Verwarmer + koeler
Met deze optie kan de lucht zowel na verwarmd als gekoeld worden.

DX
De DX batterij met druppelvanger kan zowel na verwarmen als koelen. Dit gebeurd door een koudemiddel.

Change-over
De change-over met druppelvanger kan zowel na verwarmen als koelen dit gebeurd doormiddel van water.

In 2 simpele stappen een offerte aanvragen

Stap 1 van 2

  • Holiday Inn | Voorburg